Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare - anunturiimobiliare24.ro

Anunturi imobiliare gratuite - anunturiimobiliare24.ro permite tuturor utilizatorilor sa publice primul anunt imobiliar gratuit. La activarea contului, primiti 3 credite, pe care le puteti utiliza pentru a publica primul anunt gratuit pe site.

IMPORTANT: Activarea contului

Este posibil ca e-mailul ce contine linkul pentru activarea contului creat pe anunturiimobiliare24.ro sa ajunga in dosarul/ folderul de "spam/junk mail", in special pentru adresele de e-mail gazduite de yahoo, gmail si alti furnizori mari de servicii de e-mail.

Va rugam sa marcati e-mailul respectiv ca "not spam" / "nu este spam", pentru ca urmatoarele e-mailuri sa ajunga in casuta de e-mail / INBOX.

In cazul in care folositi clienti de e-mail, cum ar fi MsOutlook sau Outlook Express si nu primiti mailul de confirmare, va rugam sa va autentificati pe interfata web / webmail si sa recuperati e-mailul din dosarul "spam/junk mail", conform punctului de mai sus.

In cazul in care totusi nu primiti e-mailul de activare, va rugam sa ne contactati.


Anunturile care nu respecta termenii si conditiile precum si legislatia cu privire la discriminari de orice natura vor fi eliminate de pe site. Acestea se vor regasi in sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate". In aceasta sectiune, aveti posibilitatea ca in cazul in care considerati ca anuntul a fost eliminat in mod eronat de pe site, sa solicitati revizuirea anuntului in vederea modificarii statusului in anunt activ.

Pretul afisat

Pretul afisat va fi intotdeauna pretul pe unitatea oferita spre vanzare.

Nu se accepta pretul pe metru patrat nici pentru terenuri.

Pretul/tariful afisat pentru inchirieri va fi intotdeauna pretul/tariful lunar pe unitatea oferita.

Ca exceptie, pentru inchirieri din clasa "turistic" se accepta pretul/tariful pe zi, saptamana sau alte unitati de timp, dar nu mai mici de 1 zi.

Anuturile cu preturi suspecte, cum ar fi: 0 Euro, 1 Euro, etc., vor fi eliminate de pe site.

Anunturile care nu respecta pretul pe unitatea vanduta, respectiv tariful lunar pentru inchiriere, vor fi eliminate de pe site si se vor regasi in sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate".

Pentru anunturile deja inserate cu pretul pe metru patrat, va rugam sa ne contactati pe adresa office@anunturiimobiliare24.ro, in vederea efectuarii modificarilor necesare.

Vom introduce in curand o noua functionalitate pe site, astfel incat pentru clasa terenuri, utilizatorii sa poata sorta anunturile si dupa pretul pe metrul patrat.

Fotografiile aferente anunturilor imobiliare

Incarcati pe site numai fotografii/imagini care va apartin sau asupra carora aveti dreptul de a le utiliza nelimitat. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca aveti dreptul de a utiliza imaginile/fotografiile incarcate pe server. In cazul in care, organisme de protectie a drepturilor de autor, ne vor solicita si dovedi ca o imagine aferenta unui anunt imobiliar incalca drepturile de autor, vom oferi detaliile contului dumneavoastra si va informam orientativ ca daunele solicitate in instanta sunt de ordinul sutelor sau miilor de Euro pentru fiecare imagine. De asemenea, vom elimina imediat de pe site fotografiile/imaginile care sunt in disputa in privinta depturilor de autor, pana la clarificarea situatiei, oricand va fi cazul.

Format: fotografiile incarcate pe site pot avea orice format dimensional, recomandarea noastra fiind pentru formatul 3x2.

Tip fisiere: fisierele pot fi de tip jpeg, jpg sau png.

Fotografiile nu pot contine nuditate sau continut obscen.

Fotografiile atasate anunturilor nu pot contine imagini cu persoane identificabile.

Imaginile care nu respecta punctele de mai sus vor fi eliminate de catre administratorii site-ului iar anunturile pot fi anulate, caz in care acestea se vor regasi in sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate". Pentru anunturile postate gratuit este posibil sa nu fiti instiintati asupra anularii anuntului.

Fotografiile atasate anunturilor vor putea fi folosite de catre AnunturiImobiliare24.ro pentru promovarea site-ului si pentru promovarea anunturilor corespunzatoare fotografiilor. Fotografiile sugestive vor avea mai multe sanse de promovare, inclusiv prin afisare pe prima pagina a site-ului, functionalitate ce va fi dezvoltata in curand.

Videoclipurile youtube aferente anunturilor imobiliare

Incarcati pe site numai videoclipuri youtube care va apartin sau asupra carora aveti dreptul de a le utiliza nelimitat. In cazul in care, prin incarcarea unui videoclip, incalcati drepturi de autor, sunteti singurul responsabil in privinta repercusiunilor. Vom elimina imediat de pe site videoclipurile youtube aspra carora nu aveti drepturi de utilizare/distribuire, pana la clarificarea situatiei, oricand va fi cazul.

Pentru a incarca pe site un videoclip youtube este necesar si suficient sa introduceti codul de 11 caractere ale unui videoclip youtube.

Continutul anunturilor

Pe anunturiimobiliare24.ro se pot publica numai anunturi imobiliare privind ofertele de vanzare sau inchiriere de active imobiliare.

Nu sunt permise anunturi privind cereri de oferte de active imobiliare.

Nu sunt permise anunturi privind oferte de locuri de munca, cereri de locuri de munca sau alte tipuri de anunturi.

Anunturile care nu respecta conditiile de mai sus, nu vor aparea pe site si se vor regasi in sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate".

Sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate"

Pentru a ajunge la aceasta sectiune accesati meniul din stanga paginii sau meniul orizontal superior in sectiunea Cont.

In aceasta situatie, precum si in orice alta situatie in care anuntul dumneavoastra nu apare in acesta sectiune, singura solutie pentru rezolvarea problemelor este se ne contactati direct pe e-mail, telefon, fax sau messenger.

Anunturile care nu respecta conditiile generale se vor regasi in sectiunea "Anunturile mele" / "Anunturi anulate".

In cazul in care considerati ca anunturile au ajuns intamplator in aceasta sectiune, ne puteti trimite o cerere de reanalizare a anuntului. In cazul in care totul este ok, anuntul va fi activat de catre un operator al echipei AnunturiImobiliare24.ro.

Confidentialitate - modul cookie

Cititi pagina speciala despre cookie-uri.

[25.07.2015 - ultima actualizare] Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune.

--
Echipa AnunturiImobiliare24.ro